Hortikultura

Dardha largon problemet në zemër

Është një ndër frutat që u rekomandohet të gjithë njerëzve që kanë probleme me zemër. Pasi dardha me të gjitha p...

Ilaç natyrale nga lakra

Lakra mundet ta përmirësojnë pasqyrën e gjakut, ta zbusë inflamacionin e zorrëve dhe proceseve të ndryshme të ...

Lëngjet e perimeve, të dobishme

Shpesh kemi folur për pemë, lëngjet e tyre po jo për lëngjet e perimeve. Pse duhen filluar të konsumohen në periudhën...

Sherbela lufton tuberkulozin

Çaji i sherbelës shërben jo vetëm si freskues gjatë ditëve të nxehta, por në mjekësi ndihmon edhe në lehtësimin ...

Dobitë nga uthulla e mollës

Uthulla e mollës e ul shtypjen e lartë të gjakut, ndihmon me rastin e sëmundjeve të fytit, tretjes së çrregulluar, ...

Çaj kantarioni kundër depresionit dhe problemeve gjinekologjike

Kantarioni është dëshmuar si shumë suksesshëm në mjekimin e shumë problemeve psikike, prej depresionit deri te trauma...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët