Hortikultura

Portokalli ju ulë ndjenjën e urisë

Portokalli më së miri do të ndihmojë në kthimin e tretjes në funksion të plotë pas përfitimit të tepërt të ...

Mollat japane (Hurmat), të shijshme dhe plot veti kuruese

Hurma është një nga frutat që sjell vjeshta në tavolinën tonë. Të pranishme në tezgat e fruta-perimeve për rreth 3 ...

Vera e kuqe përmirëson shëndetin e zemrës

Alkooli i përdorur me një limit të caktuar sjell dobi për organizmin. Ky është rezultati i arritur nga studimet e ...

Molla, qepa e portokalli luftojnë mpiksjen e gjakut

Shkencëtarët nga Harvardi besojnë se kimikati rutin, i cili gjendet në molla, qepë dhe portokaj mund të parandalojë...

Karota

E freskët dhe e pastruar, e zier dhe grimcuar, e përgatitur ndaras ose si shtojcë e një ushqimi kryesor, karota zë një ...

Hithra dhe përfitimet nga përdorimi i saj

Në mjekësinë popullore, ajo është cilësuar mbretëresha e bimëve, ndërsa në mjekësinë moderne, këshillohet si nj...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët