Këshillohu si të...?

PROCESI I PJEKJES SE VERERAVE

Shkruan:
Rexhep Kryeziu

- Kontrollimi i ajrit te ekspozuar Pas perfundimit te fermentimit alkoolik vera eshte e perfunduar, por ende jo e pishme. ...

Rregulla të rëndësishme gjatë përpunimit

Shkruan:
Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës

Të mësojmë në lidhje me disa aspekte të cilësisë dhe sigurisë të kujdesemi kur ne përdorim këto teknika për ...

Pemëtaria gjatë muajve shtator, tetor dhe nëntor

Shkruan:
Bujqesia-Gjilan

Muaji nëntor për kulturat drufrutore në përgjithësi dhe për secilën në veçanti ka një ndikim të madh në ...

Sa kohë duhet të fermentohen perimet?

Shkruan:
Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës

Kohëzgjatja që fermentimi të konsiderohet "i bërë" varet nga disa faktorë dhe në përgjithësi mund të shkoj në 2 ...

Vjelja e mollës

Shkruan:
Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës

Periudha pas pjekjes së frutave është faza më e rëndësishme në ciklin vjetor të punëve gjatë prodhimtarisë së ...

Si përgatitet ajvari

Shkruan:
Ferma ime

Specat i lajmë, i pastrojmë, i pjekim, i qërojmë , i bluajmë dhe i vejmë në enë të thellë të përshtatshme për ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët