Lulet dhe ndjenjat që ato transmetojnë

Në këtë artikull do ju paraqesim një listë me lulet e deklarimit të dashurisë. Ja cilat janë ato dhe domethënia e tyre:

Amarilis: ‘’Mos më rezisto më‘’ 
Lule misri: "Unë nuk guxoj të rrëfej dashurinë time"
Trëndafil i egër: "Jeta është e shkurtër, le të mos presim"
Shpatëz: "Unë do të kem sukses për të bërë për vete’’
Lulebore: "A mund të shpresoj? "
Jargavani: "Zemra ime të do vetëm ty"
Aguliçe: "Ti je dashuria ime e parë"
Trëndafili i bardhë: "Të dua ( dashuri e pastër) "
Tulipani: "Unë premtoj të dua"
Lule vjollca: "Të dua në fshehtësi 

Të fundit

Ju rekomandojmë

Mundësi për punë praktike me pagesë për të diplomuarit në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë – FBV

Në kuadër të “Professional Placement Program”, zyrtarisht është hapur thirrja për aplikim e grupit të dytë për ...

Prezantohet ngarkuesi i JCB, “Farm Master 435S”

Kompania “JCB Agriculture” sapo ka lansuar vesionin e ri të ngarkuesit të saj me rrita me performansë të lartë për të ...

Mbështetësit

Partnerët