Kopshti im

Ciklama

Kjo lule preferon vendet më të freskëta dhe me diell me temperaturë prej 13–18˚C ( më së miri në afërsi të ...

Kopshtet vertikale

Shikimi i parë në foto, lë përshtypjen se bëhet fjalë për imagjinatë, apo së paku është diçka jasht suazave të ...

Kopshtet miniaturë - TERARIUMËT

Këto kopshte janë ideale për banesat. Me to mund të begatoni enterierin e banesës dhe mund t’i vendosni kudo: mbi ...

Rrethojat e “gjalla

Njeriu vazhdimisht përpiqet ta ketë jetën sa më të natyrshme.Njerëzit me shekuj kanë mbjellur bimë e lule, në pë...

Bonsai

Bazuar në të gjitha të dhënat që qarkullojnë, lulja Bonsai prejardhjen e ka nga Kina. Siç mund ta dini, kushtet ...

Lulet, dashuria mbretërore

Jo më kot thuhet “Si në kopshtin mbretëror”. Pallatet mbretërore dhe familjet mbretërore thuajse garojnë që ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët