Kopshti im

Kalathea

Kalathea është një nga lulet më të bukura të ambienteve të brendshme...

Si të krijoni një minikopësht?

Pse ju duhet një Terrarium (minikopësht)? Me një Terrarium në ambjentin tuaj, ju shtoni ambjentin e gjelbër që ju ...

Lulet statuja

Një kopsht artistik, një parajsë e tëra jeshile ku të gjitha bimët dhe lulet duken sikur kanë marrë jet...

Çdo gjë për kopshtin tuaj

Vera është muaji që na kujton se kopshtet janë vende ideale për pushim, freskim dhe relaksim. Andaj, kësaj hapësire ...

Lule vjollca afrikane: mbretëresha e luleve të shtëpisë

Lule vjollca afrikane është lulja më e kultivuar në botë që në vitin 1970...

Surfinia(Petunia × hybrid)

Surfinia(Petunia × hybrid) hyn te bimët sezonale, pëlqehet shumë për dekorimin e ballkoneve dhe lokaleve për mënyrën ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët