Kopshti im

Bimët, aleat të ajrit të pastër

Mbani lule në ambientet e shtëpisë dhe do ta keni ajrin e pastër. Kjo është e dëshmuar. Kështu, në rast se dredhkën...

Si ta përzgjedhni buqetën për personin e dashur

Shumë hulumtime dëshmojnë se meshkujt lënë përshtypjen më të mirë te gratë duku u dhuruar lule. Disa hulumtime thon...

Sa gjuhë flasin lulet?

Keni marr apo dërguar lule, duhet ta dini se bashk me to keni pranuar apo dërguar edhe emocione. Ne do t’u ndihmojmë q...

"Green wall"–Muri i gjallë

Bukurinë që e kemi në kopsht, dëshirojmë ta shijojmë edhe në anët e jashtme të ndërtesave, shtëpive, zyreve. "...

Lulet dhe ndjenjat që ato transmetojnë

Në këtë artikull do ju paraqesim një listë me lulet e deklarimit të dashurisë. Ja cilat janë ato dhe domethënia e ...

Si ta ruani freskinë e luleve në vazo

Në rast se dikush ju ka gëzuar me një buqetë të bukur të luleve apo lulet i keni mbledhur në kopshtin tuaj, me siguri ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët