Makineritë

Kombajnat e ripërpunuara nga Case IH

Kabina e ridizajnuar që krijon ndjesinë e përkryer gjatë operimit, së bashku me teknologjinë shkarkuese që ...

Siguria në dizajnin e makinerive

Agrikultura po vazhdon të jetë një prej industrive me rrezik të lartë në Britani të Madhe ndërkaq makineria bujqë...

Japonia planifikon pushtimin e BE-së dhe Amerikës

Mos u brengosni – nuk bëhet fjalë për pushtim territorial, por për pushtim të tregut të traktorëve. Kompania ...

Case IH lanson traktorin gjigant, Quadtrac 620

Traktori më i fuqishëm në botë që prodhohet në seri, i riu 692hp Case IH Quadtrac 620, do të shihet për herë të par...

Makineria bujqësore në Kinë, me rritje marramendëse

Gjatë pesë vjetëve të fundit, të ardhurat vjetore totale nga industria e Prodhimit të Makinerisë Bujqësore ka qenë n...

Telebartësi “Loadall”, me motor ekologjik

Kompania JCB sapo ka lansuar një telebartës. Gjenerata e fundit e telebartësve “Loadall” për tregun bujqësor ka ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët