Student drejtimi ''Agroekonomi '' viti i dyt

Më fal për penges veq deshta me pyt te raca e dhive alpine dhe sana në sitnën e dimrit kur koha është e ftoft a duhet te mbahen kto raca më shum mbyllur apo duhet të lëshuar në kullot sepse kam dëgjuar se kto raca e kan më të veshtir t'i përballojn temperaturat e larat në krahasim me racën e dhive të kuqe , edhe a është më e preferuar më e mir, te mbahet raca e dhive të kuqe apo alpine dhe sana , nese ka mundesi mem kthy pergjigjje , tung kaloni mir.

Nga: Liridon Makolli ()
Telefon: 045-687-152
E-mail: don.makolli@hotmail.com