Pergjigje për Sabri Dema
I nderua z. Sabri Dema ne lidhje me pyetjen tuaj:

Pyetja: pershendetje , ju lutem nese ka mundesi te me informoni diqka me shume rreth publikimit per aplikim nga MBPZHR , jam i interesuar per ndertim te seres , per instalimin e njxemjes ne te dhe per depon per ruajtke te prodhimeve , por ketu nuk ceket sakte se ne sa siperfaqe mundem te aplikoje si dhe sa eshte shuma e pranueshme e invesitmit , psh ne vitin e kaluar ka qene per 20 ari hapesire e kane pranuar hargjimin deri ne 40000 euro , kete here nuk ceket kjo , ju kerkoje falje nese nuk isha sa duhet i kjarte , ju pershendes dhe ju deshiroje pune te mbare me respekt Sabriu.


Pergjigje:


I nderuar, ne kontaktuam me zyrtaret e MBPZHR-se ne lidhje me pyetjen tuaj. Ata ju keshillojne qe per inforatat qe ju keni kerkuar te vizitoni zyren regjonale te Agjencionit për Zhvillimin e Bujqësisë.


Poashtu zyrtar te MBPZHR do te ju kontaktojn edhe permes telefonit per te ju informau per detaje te tjera.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com