Pyetje

Pershendetje jam nje fermer nga komuna e Dragashit. pyetja ime eshte: Sa krer dele duhet mi pas qe me mjt me apliku per grante ne ministri dhe per subvencione?

Nga: Fermeri Dragash (Dragash)
Telefon: Dragahs
E-mail: email