Pergjigje per Fidaim Azemi

Ne pyetjen e parashtruar nga Fidaim Azemi lidhur me subvencionimin e mjedres.


Pyetja: Desha te pyes per mjedrra a do te kete subvencione kete vit apo jo?


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju njoftojme se Ministria e Bujqesise edhe kete vit do te beje thirrje per aplikim per grante edhe per pemet e imeta ku perfshihet edhe mjedra. Projektet do te mbeshteten ne 65% te vleres se pergjigthshme te projektit. Ndresa, ne do te ju njoftojme kur te behet hapja e Thiirrjes per aplikim per grante nga Ministria e bujqesise.


Po ashtu, me qene se jeni nga komuna e Podujeves ju rekomandojme te kontaktoni me keshiklltarin per bujqesi ne komunen e Podujeves z.Xhafer Sekiraqa (Kliko tek emri per ti marr kontaktet) dhe ai do te ju njoftoj ne detaje lidhur me grantet per kulturen e mjedres nga komuna e Podujeves.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com