Pershendetje

Jam Kushtrim Neziri Deshta te pyes, kam ne plan te hape nje farme me Lope Qumeshtore, me kapacitet 50 krere. Cila race eshte me e ambientueshme per vendin tone, si dhe a me rekomandon te hapi farme me lop qumeshtore a po me rritjen e viqave per mishe. ne rastin e pare deri sa Hektar me nevojiten per 50 krere Lope. dhe nese ka mundesi e pashe se kishe bere nje llogari pe vjeta te mishit nese ka mundesi me me bere edhe mu nje llogari te njejte.

Nga: Kushtrim Neziri (Gjilan)
Telefon: +37744215479
E-mail: kushtrim-neziri@live.com