Goj Berry – Manaferrë Tibeti

Përshendetje.


Kam shumë fidane të pemës Goy Bery. Kam nevoj për ndihmë qe ti plasoj në treg. Pasi jam i vetmi në Kosovë por nuk kam njohuri dhe eksperiencë për punë me instucione,Nese keni mundësi për keshilla dhe ndihmë ju lutem të më lajmeroni. Me nderime Osman Halitaj. tel.044424128 

Nga: Osman Halitaj (Zveqan)
Telefon: 044424128
E-mail: email