Pytje per Pëer pëergjigjje.

JU KISHA LUT PËR PËRGJIGJJE NE PYTJEN TIME.UN JETOJ DHE PUNOJ NE SLLOVENI.CILI BIZNES DOT KISHTE QEN MË MIR PËR MU.UN PO I SHOF DISA LLOJ TË FERMAVE NE INRERNET.SI.PSH.FERMA TE PULAVE TE CILËN KISHA PAS DËSHIR TA HAPI NË NJË HAPSIR PREJ 2 HEKTARVE PËR FILLIM.MENDOJ TI BLE NJA 1000 ZOGJ TE PULËS.DHE PASI QE TË RRITEN ZOGJT ME VEZËT E FRESKËTA TË FILLOJ VET QELJEN MË INKUBATORËT TË CILIN MENDOJ TA KEM.DHE A DOT KISH SUKSES NË TREG FERMA IME ME SHITJEN E VEZËVE DHE PULAVE E CILA DO TË ISHTE 100%BIO..APO NJË FERM TË DHIVE.KAM DËGJUAR SE QUMSHTI I DHIS KUSHTON 1 EURO PREJ FERMERIT TEK QUMSHTORJA.PO SA ËSHT E VËRTET NUK E DI.UNE JAM NGA HASI I PRIZRENIT DHE HASI ËSHT NJË ZON SHUM E PËRSHTATSHME PËR ZHVILLIMIN E BUJQËSIS.DHE NJË FERM E DHIVE ME KUSHTE TE MIRA NE MALET E PASHTRIGUT DOT KISHTE QEN NJE BIZNIS SHUM I DOBISHËM.. MENDOJ.DHE A ËSHT SHITJA E QUMSHTIT TË DHIS PËR NJA 60%E SIGURT.DHE IDEA TJETËR ËSHT NJË FERM E LOPVE.POR DUKE PAS PARASYSH MUNGESEN E TOKËS QË POSEDOJ PËR MOMENTIN.NUK JAM I INFËERMUM DHË MË INTERESON SHUM TA DI SE PËRSHEMBULL NË KOMUNËN E GJAKOVËS SHUM FERMER KAN BLER TOK PËR 99 VJET.PËR SHKAK TË MUNGESËS SË PARAVE TË MJAFTUSHME A ËSHT E MUNDSHME SE KOMUNA ME TA SHIT TOKEN ME AFAT TË GJAT OSE ME TA SHIT PËR 25.30.OSE 50 VJET SEPSE NËSE ËSHT E MUNDSHME KJO QË THEM ËSHT NJË NDIHMES PËR FERMERIN.JU FALIMINDERIT

Nga: Sami Qenaj (Prizren)
Telefon: 044 286 523
E-mail: samiqenaj.sq@gmail.com