PYETJE

pershendetje , ju lutem nese ka mundesi te me informoni diqka me shume rreth publikimit per aplikim nga MBPZHR , jam i interesuar per ndertim te seres , per instalimin e njemjes ne te dhe per depon per ruajtke te prodhimeve , por ketu nuk ceket sakte se ne sa siperfaqe mundem te aplikoje si dhe sa eshte shuma e pranueshme e invesitmit , psh ne vitin e kaluar ka qene per 20 ari hapesire e kane pranuar hargjimin deri ne 40000 euro , kete here nuk ceket kjo , ju kerkoje falje nese nuk isha sa duhet i kjarte , ju pershendes dhe ju deshiroje pune te mbare me respekt Sabriu

Nga: SABRI DEMA (Podujeve)
Telefon: 044265236
E-mail: sabri_dema@hotmail.com