Pergjigje per Fidaim Azemi

Ne pyetjen e parashtruar nga Fidaim Azemi lidhur me subvencionimin e kultures se mjedres.


Pyetja: Desha te pyes per mjedrra a do te kete subvencione kete vit apo jo.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj me qene se jeni nga komuna e Podujeves. Komuna per vitin e ardheshem i ka planifikuar 100 mije euro grante dhe subvencione per kulturen e mjedres. Ju lutem per detaje kontaktoni me Keshilltarin Komunal ne komunen e Podujeves z.Xhafer Sekiraqa (kliko tek emri).


Ndersa, MBPZHR do te vazhdoj me perkrahjen e pemetareve perfshire ketu edhe permet e imeta permes granteve. Ne, do ti publikojme thirrjet per aplikim per grante nga MBPZhR-ja kur te hapen ato thirrje.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com