pemtari

E kom ni pyejtje per tokat ne afersi te lumit per qka jan ma shum mu mbjell a kish mujt mjedra me pas sukses te mir nuk ka problem me vershime per shkak te pozites por vetem eshte per skaj te lumit.nese kishit mujt mem tregu per kulturat e pemve te imta cilat jam ma te pershtatshme toka ka pozit dhe ndriqim te mir

Nga: pemtari (Fushe Kosove)
Telefon: 044587259
E-mail: email