per dredhza

pershendetje kisha pas qef me marr nje perxhixhje t qart se a bon me mbjell dredhza ne saksi ne serr dhe kur o koha ee tyre dhe ku xhendet rasadi per mbjellje se shum jom i interesum

Nga: enes (Fushe Kosove)
Telefon: ?
E-mail: balagjia@hotmail.com