Koha pet mbjelljen e fidaneve te mollave

Pershendetje Deshta te ju pyes per kohen e sakt per mbjelljen e fidaneve te molles dhe menyren e pergaditjes se tokes para mbjelljes Faleminderit

Nga: Lulzim Hoxha (Malisheve)
Telefon: 045661284
E-mail: lulzim.hoxha@live.com