Pergjigje per Fermeri1

Ne pyetjen e parashtruar nga Fermeri1 lidhur me analizat e tokes.


Pyetja: A kishit mujt mem ndihmu mem tregu qysh shkojn procedurat per analazia tokes per me dit vlerat e Ph ku dorzohen?


Pergjigje: I nderuar fermer, lidhur me pyetjen tuaj. Ju njoftojme qe analizat e tokes fermeret zakonisht i kryejne ne laboratore private dhe ne Institutin e Bujqesot te Kosoves ne Peje. 


Per nje moster te analizave te tokes ne laboratore private sipas informatave qe ne i kemi nga fermeret ka nje kosto 25-40 euro varesisht nga lloji i analizes. Per  llogaritjen e vleres ne PH kosto e analizave edhte rreth 25 euro gjithnje sipas informacioneve qe i kemi nga fermeret qi i kane kryer keto lloje te analizave.


Instituri i Bujqesor i Kosoves:


Kontaktet i gjeni ne vegze: http://www.mbpzhr-ks.net/?id=4,723,0,737,a

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com