pemetari

Pershendetje zotri kshilltar Nazmi Rapuca. desha te jap edhe pak te dhena per pytjen e parashtruar ditë me pare per mbjellen e molles ne mes te rendeve,,,,.Pemishtja ështe e ngritur ne vitin 2010 qe d.m.th para 4 viteve dhe eshte ne frytdhenje mesatarisht jep fruta 20-22kg per trup te klasit te parë.Në pemishtje janë te vendosur shtyllat me 4 fije tel,kurora Palmet,ndersa variatetet janë delishes i artë.delishes i kuq dhe janaton ,faleminderit per kohen qe ndate per ne presim pergjigjje sa me shpejt me respekt Hilmi Nasufi.

Nga: Hilmi Nasufi (Obiliq)
Telefon: 045890167
E-mail: verona_n@live.com