Krastitja e pemve

Pershendetje pytja ime eshte a me mir eshte te behet krastitja e pemve ne vjesht,apo ne pranver tung Ju pergeoj dhe pres nje pergjigje

Nga: Betim Tasholli (Lipjan)
Telefon: 044605334
E-mail: timi_7_4@hotmail.com