Pemetari

Pershendetje zotri kshilltar NAZMI RAPUCA,desha te pyes kam te mbjellura 25 ari me mollë,nenshartesa MM-106 ne largesi mes rendeve 3*3.50 tash dua te di se a mundem te mbjell edhe nje trup te molles ne mes tyre d.m.th largesi mbetet 1.50*3.50 dhe nese bon te mbillen tregom qfar nenshartese duhet MM ?? Faleminderit per mirkuptim pres pergjigjje nga ju

Nga: Hilmi Nasufi ()
Telefon: 045890167
E-mail: verona_n@live.com