Përgjigje për Arjan Baki nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Arjani lidhur me dozen e plehrimit te pemishtes.


Pyetja:Z Xhafer dua tju pyes ne lidhje me sperkatjen me ure sa do te ma rekomandonit dozen,infeksion nga kroma nuk kam. Per vit ne kete periudhe kam bere nje sperkatje me 1% dua mendimin tuaj si specialist i kesaj fushe.Me respekt te madh Arjan baki per Z XHAFER SEKIRAQA.


Pergjigje: Fillimisht ju falendroj per pytjen e tuaj ,dhe ju pergzoj per punen e juaj ne ferme dhe perkushtimin proffesional cka tregon se nuk keni semundje ne fermen tuaj. Une ju kisha preferuar ta rritni dozen me azot te lenget.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari publik per bujqesi ne komunen e Podujeves z.Xhafer Sekiraqa

Nga: Xhafer Sekiraqa (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: xh.sekiraqa@hotmail.com