fermer

Pershendetje Të nderuar, nese keni mundësi të na e jepni ndonjë këshillë se qfar mundë të perdorim për mbrojtjen e pëmishtës nga brejtësit-mijtë fushor, pasi që në këtë kohë jan duke i dëmtuar jashtzakonisht shumë, mundësishtë të na e jepni llojin e preparatit të cilin mundë ta perdorim, si ta perdorim dhe ku mundë ta gjejmë Ju faleminderit.

Nga: Arsim Ajazi ()
Telefon: 044223312
E-mail: arsa.60@hotmail.com