Pergjigje per Bejtush Selami

Ne pyetjen e parashtruar nga bejtush selami lidhur me perfitimin e subvencioneve.


Pyetja: A keni naj informacion ju ose a mundeni me na tregu a i kemi perfitu subvencionet e grurit apo jo. kombanjerat jon ka na lypin paret se do do i kane marr paret e grurit.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me kerkesen tuaj. ju lutem vizitone faqen e Agjencis se Pagesave dhe aty jane publikuar emrat e perfitueseve dhe shuma e subvencionit te perfituar.


Lista e fermereve perfitues te grurit. 


http://azhb.rks-gov.net/images/files/perfitues/subvecionet/Perfituesit%202014/Lista%20e%20fermereve%20perfitues%20%20Gruri%20-%202014.pdf

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com