pyetje

Pershendetje, ju lutem a m d te me i formoni se si duhet te jene rezultatet e analizave te qumeshtiti qe qumeshti te jete i klasit te pare. P. Sh sa duhet te jete numri i qelizave somatike sa duhet te jete perqindja e yndyres sa perqindja e laktozes dhe e elementeve te tjera? Pres pergjogje nga ana juaj.

Nga: Mirlind Mahmuti (Gjilan)
Telefon: tel
E-mail: m.mahmutii@live.com