Përgjigje për pyetjen rreth R.Bujqësorë

Ne pyetjen e parashtruar nga nje fermer lidhur me procesin e Regjistrimit Bujqesore.


Pyetja: E kom ni pyetje per regjistrimin bujqesor ke nje djal ni dite po i thash me ardh per neser a kishi mujt mem njoftu per cka jon tu i marr kto shenime se edhe ju um keni vet niher sa kom toke edhe cka mjelli? faleminderit.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj. Ne, ju rekomnadojme qe ti pergjigjeni pozitivisht procesit te Regjistrimit. Per kete ju rekomandojme ta lexoni kete artikull  dhe ti largoni dushimet tuaja per kete proces: 


http://www.fermaime.com/?id=8&l=6760

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com