Pergjigje per Frasher Bruqaj

Ne pyetjen e parashtruar nga Frasher Bruqaj lidhur me kultivimin e Plepit.


Pyetja: pershendetje jam i interesuar te mbjell fidane plepa a mubd te me orjentoni se ku mund ti porosis dhe si ti mbjell?


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme ta lexoani kete artikull nga "FEDERATA KOMBËTARE E PYJEVE DHE KULLOTAVE KOMUNALE": http://www.fkpkk-shqiperi.org/publikime/Flete%20palosje%20per%20plepin.pdf 


Ndersa, lidhur me furnizimin me fidane do te mundohemi te ju sigurojme informacione sa me shpjet qe te mund ti sigurojme.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com