Pergjigje per Nikolin Gjani

Ne pyetjen e parashtruar nga Nikolin Gjoni lidhur me plehrimine domates se kultivuar ne serra.


Pyetja: Pershendetje kam nji ser dhe du me mjell domate te hershme ne shkurt dhe plehun organik e helli tashti ne nentor e ca me keshillon mi hell para se ti helli domatet ne shkurt ne tok plehera kimike po plehera organike deri 2000kg per 1000mnkatror.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme te lexoni kete artikull:


Masat e përkujdesit ndaj domateve në serra:


http://fermaime.com/?id=7&l=5174

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com