pershendetje

pershendetje jam i interesuar te mbjell fidane plepa a mubd te me orjentoni se ku mund ti porosis dhe si ti mbjell

Nga: frasher bruqaj (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: frasher-bruqaj@hotmail.com