Domatja ne serra

 Pershendetje kam nji ser dhe du me mjell domate te hershme ne shkurt dhe plehun organik e helli tashti ne nentor e ca me keshillon mi hell para se ti helli domatet ne shkurt ne tok plehera kimike po plehera organike deri 2000kg per 1000mnkatror

Nga: nikolin gjoni (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: ngjoni10@yahoo.com