dhi alpine

ju falmderit per kto kshilla ju uroj gjdo te mir dhe ku muj me ble ket rac te dhive alpine

Nga: skylfer krasniqi (Zveqan)
Telefon: o44874280
E-mail: feli_sela1@hotmail.com