Përgjigje për Ardian Osamni

Ne kerkesen e parashtruar nga Ardian Osmani lidhur me ate se cka eshte me profitabile per ta kultivuar ne rajonin e Llapit.


Kerkesea: Pershendejte I kam 50 Ari toke bujqesore te klases se pare te pergaditura per mbjellje...A ka mundesi me m'dhan ndonje kshille se me Qka ta mbjell dhe cila kultur qe kultivohet ne rajonin e llapit osht me fitimprurese? Me respekt Ardian Osmani


Pergjigje: I nderuar, lidhur me kerkesen tuaj. Ne duke i pasur parashyshe shume faktore: duke filluar nga suksesi i kultivimit por, edhe leverdia ekonomike e kultivimit ju rekomandojme qe te filloni me kultivimin e Mjedres.


Kultivimi i Mjedres ne komunen e Podujeves po tregon rezultate te shkelqyera. 


Lidhur me menyren e kultivimit te mjedres duke perfshir te gjitha fazat nga punimi i tokes e deri tek vjelja ne (portali "Ferma Ime") permes eksperteve nga programi i USAID-it NOA mund te ju sigurojme keshilla profesionale. Po ashtu ju mund ti vizitoni edhe vet zyrat e USAID/NOA ne lagjen "Pejton" ne Prishtine per te marr informacionet e nevojshme lidhur me kultivimin e mjedres.


P.S ju mund te antarsoheni ne grupin "Mjedra ne Llap" ne rrejtin social Facebook dhe te kontaktoni edhe me fermeret e tjer qe merren me kultivimin e mjedres ne Llap. kerkone grupin me emrin "Mjedra ne Llap"

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com