Thirrje për Aplikim
Thirrje për aplikim- Ujitja e tokave bujqësore

http://fermaime.com/?id=22&l=4164


Thirrje për aplikim- Sektori i qumështit, mishit dhe vezëve


http://fermaime.com/?id=22&l=4157


Thirrje për aplikim për subvencion të grurit, misrit, lulediellit dhe grurit për farë http://fermaime.com/?id=22&l=4165


Thirrje për aplikim- Sektori i pemëve ,perimeve (përfshirë edhe patatet, rrushin dhe drithërat)


http://fermaime.com/?id=22&l=4163


Thirrje për aplikim- përpunim dhe tregtim të produkteve bujqësore/peshkatarisë http://fermaime.com/?id=22&l=4160

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com