Përgjigje për Haki Lushtaku

Ne pyetjen e parashtruar nga Haki Lushtaku lidhur me perkujdesjen per pemen e Limonit.


Pyetja: Desha te pyes per te ushqyerit e Limonit kam nji fidan limoni mundohem shum ti rri gati e ujiti veres gjdo dy dit dimrit gjdo 5 dit e ushqej me preparat valentino nji kapak me dy litra uj me qfar duhet ta ushqej ju lutem qe te perparon ma mir ju mirpres


Pergjigje: i nderuar, lidhur me pyetjen tuaj shikoni disa materiale te publikauara nga faqja "Keshilluesi Bujqesor" lidhur me kultivimin dhe perkujdesjen per Agrumet: keshilluesibujqesor.al/


Po ashtu bashkangjitur e keni edhe nje publikim lidhur me kultivimin e Limonit nga portali "Ferma Ime": www.fermaime.com/

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com