Pergjigje per Samedin Berisha

ne pyetjen e parashtruar nga Samedin Berisha lidhur me subvencionet.


Pyetja: A muni me na njoftu ju diqysh a i kemi perfitu qato subvencio e a jo?


Pergjigje: Ju duhte te kontaktoni ne zyren e bujqesiese ku i keni dorzuare aplikacionet pers ubevncione,dhe ata i marrin informatat nga njesija e pagesave,po deri me tani asnje pages nuk eshte bere vetem ajo e clisise se qumshtit per tre mujorin e pare te keti viti.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari publik per bujqesi ne komunen e Junikut z.Ali Gacaferi


Po ashtu ju mund ta vizitoni faqen e Agjencise se Pagesave dhe aty mund ti gjeni listat e perfitueseve te subvencioneve dhe te shikoni nese edhe emri juaj gjendet ne ato lista.


Faqja: www.azhb.rks-gov.net/

Nga: Ali Gacaferi (Junik)
Telefon: tel
E-mail: aligacaferi@hotmail.com