Bujqesi

Pershendejte I kam 50 Ari toke bujqesore te klases se pare te pergaditura per mbjellje...A ka mundesi me m'dhan ndonje kshille se me Qka ta mbjell dhe cila kultur qe kultivohet ne rajonin e llapit osht me fitimprurese? Me respekt Ardian Osmani

Nga: Ardian Osmani (Podujeve)
Telefon: 044 600 214
E-mail: ard-@live.com