Pergjigje per Sabri Dema nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Sabri Dema lidhur me llojin e herbicidit qe duhet perdor gjate fazes se kultivimit te Spinaqit.


Pyetja: pershendetje , ju falenderoje per pergjigjjen qe me keni dhene ne lidhje me herbicidet qe lejohen ne kultivimin e spinaqit , ju lutem me tregoni cilat jane herbicidet selektive , dhe en cilen faze te rritjes se spinaqit mundem ti perdori ato , ju deshiroje suksese


Pergjigje:  Pergjegjeja shtese per fermerin Dema do te ishte kjo, pasi te behet mbjellja e spanaqit si dhe para mbimjes duhet te behet mrojtja kunder barojave (sperkatja) e vendit te mbjellur me herbicid te quejtur REMZAT shiqo menyren e perdorimit ne prospekt.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari publik per bujqesi ne komunen e Podujeves z.Xhafer Sekiraqa

Nga: Xhafer Sekiraqa (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: xh.sekiraqa@hotmail.com