Pergjigje per Sabri Klinaku

Ne kerkesen e derguar nga fermeri Sabri Mjekiqi lidhur me sigurimin e kontakteve te ndonje fermeri qe merret me kultivimin e fasules.


Kerkesa: Ju falenderoj shume per pergjigjen. Meqe me dhate mundesine qe une te ju "lodhi" perseri une po ju bej juve edhe nje pyetje. Duke pase parasyshe qe jeni portal qe merreni me bujqesi a mos rastesisht mundeni me me siguru ndonje emer (nr.kontaktues) te ndonje fermeri qe merret me kultivimin e fasules? Mua do t me kishit ndihmuar qofte per marrjen e keshillave nga praktika e fermerit e qofte per gjetjen e fares se fasules qe nuk ka nevoje per lidhje. Une ndjehem falenderues ndaj jush edhe nese s mund te me ndihmoni rreth kesaj ceshtjeje. Ju faleminderit.


I nderuar, duke pas parasysh qe njeri nga qellimet e modulit "Sherbime Keshillimore" eshte edhe krijimi i lidhjes ne mes te fermereve me qellim qe fermeret ne mes veti ti shkembejne pervojat e tyre. Me poshte gjeni vegezat e dy fermereve qe merren me kultivimin e fasules dhe ju mund te kontaktoni drejteperdrejt me ata. Ne profilet e tyre i gjeni kontaktet.


http://fermaime.com/?id=34&fe=2171 Fermeri Hazir Musaj (Deçan)


http://fermaime.com/?id=34&fe=2170  Fermeri Izet Musaj (Deçan)


Ju lutem, per sa here qe keni nevoje per ndonje informacion apo keshille lidhur me sektorin e bujqesise mos hezitoni te na shkriani.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com