pyetje shtese

pershendetje , ju falenderoje per pergjigjjen qe me keni dhene ne lidhje me herbicidet qe lejohen ne kultivimin e spinaqit , ju lutem me tregoni cilat jane herbicidet selektive , dhe en cilen faze te rritjes se spinaqit mundem ti perdori ato , ju deshiroje suksese

Nga: sabri dema (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: sabri_dema@hotmail.com