Prishtine

Pershendetje. Jam Sabri Klinaku nga fsh.Mazgit. Kam 170 ari toke te punueshme dhe jam i interesuar qe ta mbjelle me fasule. Per cudi, informatat per fasulen jane shume te rralla. Mendova te ju drejtohem juve te nderuar rreth mundesise se ndihmes nga ana juaj ne kete drejtim. Ndihma do t kishte qene e karakterit informativ (ndoshta keni ndonje broshure). 1. Koha e mbjelljes 2. Menyra e mbjelljes 3. Sasia e fares per hektar 4. Rendimenti per hektar 5. Menyra e vjeljes 6. Llojet e fasules qe kultivohen tek ne etj. Do t u isha shume mirenjohes nese do me jepni nje ndihme sado te vogel ne kete drejtim. Ju falenderoj paraprakisht

Nga: Sabri (Prishtine)
Telefon: 044 16 14 19
E-mail: sabriklinaku@hotmail.com