Pyetje nga Xan Shehu

Pershnetje, Mas pari faleminderit qe dikujt po i intereson per hallet e fermerave. Pyetja ime eshte: Boronica kam degju qe po ka sukses ne kultivim edhe ne Gjakove. Kur osht koha ma e mire pe mbjellje dhe nese mundeni disa informacione bazike per kultivim?

Nga: Xan Shehu (Gjakove)
Telefon: tel
E-mail: XanShehu