pyetje

Pershendetje pytja ime eshte:


A jene te pershtatshme kushtet klimatike ne regjionin e mitrovices per te ngritur nje pemishte me molle dhe kumbell, nese po cilat jane proceduart qe duhet ndjekur per ngritjen e nje pemishte?

Nga: Ibrahim Gashi (Mitrovice)
Telefon: tel
E-mail: ibogashi@hotmail.com