pyetje

pershendetje te nderuar dua te ju beje nje pyetje , a ka herbicid qe perdoret ne siperfaqen e mbjellur me spinaq dhe nese po si quhet dhe kur perdoret e si perdoret ju deshiroje suksese sabriu

Nga: sabri dema (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: sabri_dema@hotmail.com