Mbjellja e grurit

Nje pyetje lidhur me Kohen qe po mbretron keto dite. Me qene se eshte koha e mbjelljes se grutit po kame deshir me dite. Bora e rene per ata qe e kan mbjell grurin a eshte mire apo i bene deme dhe per ata qe ende nuk e kane mbjell grurin si qendron situara tash me renjen e bores ?

Nga: Qytetar (Lipjan)
Telefon: tel
E-mail: facebook.com