Përgjigje për Erjon Golemin

Ne kerkesen e parashtruar nga Erjoni lidhur me sigurimin e informacioneve se ku mund te furnizohet me fare per kepurdhat perle.


Kerkesa: Pershendetje: lexova nje artikullin juaj Si të rrisim kërpudhat perlë (Pleurotus ostreatus) dhe jam shume i interesuar te mar me shume informacion per kete kerpudhe , dhe ku mund te gjej fare te kesaj kerpudhe per ta kultivuar . Nese keni ndonje adres qe mund te blej fare do me ndihmonit shume. Faleminderit.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme ta vizitoni kete web faqe e cila ju ofron informacione lidhur me kerkesen tuaj: www.kpr-eshop.eu/sq/pleurotus-ostreatus/ 

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com