Kepurdha

Pershendetje: lexova nje artikullin juaj Si të rrisim kërpudhat perlë (Pleurotus ostreatus) dhe jam shume i interesuar te mar me shume informacion per kete kerpudhe , dhe ku mund te gjej fare te kesaj kerpudhe per ta kultivuar . Nese keni ndonje adres qe mund te blej fare do me ndihmonit shume. Faleminderit.

Nga: Erjon Golemi (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: erjonn1@hotmail.com