Përgjigje për Elhami Bajrami
I nderuar, të lutem shikoje keto publikim:

 http://www.fermaime.com/?id=7&l=1464


http://www.fermaime.com/?id=7&l=3523


Brenda pak kohe do të marrim përgjigje nga këshilltari komunal për bujqësi i komunës suaj dhe do ta plotësojm përgjigjen.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com